keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Uusi vuosi, uudet kujeet

Eihän tässä ehdi yrittäjä-kotiäiti-sijaisope-huushollerska kissaa sanoa, kun taas viedään, niin että vinkuna kuuluu. Blogipäivitykset ovat jääneet muun kiireen alle, pahoitteluni. Treenata olen kyllä ehtinyt, niin lasten kanssa kuin ihan itseksenikin. Parhautta.


Näin suunnistajan näkökulmasta paras aika vuodesta on vasta kohta lähestymässä, nimittäin se aika, jolloin Suomessa pääsee suunnistamaan sulaan maahan. Ei silti, olen rampannut maastossa viikottain kyllä tässä talvellakin, sen verran mukavaa puuhaa se on. Lajeja on vaikka kuinka, vaikka kyllä suunnistuskin on ollut ahkerasti ohjelmavalikoimassa.

Olen viime aikoina innostunut kuvaamaan liikkumistamme niin valo- kuin videokuvinkin. Kipinä syttyi joulukalenteristamme, jonka sporttivinkit saivat valtavasti kiittävää palautetta. Tänne bloginkin puolelle on tulossa tässä piakkoin videoita, jahka saan vähän harjoiteltua uuden puhelimeni käyttöä :)




Kuten jo mainitsin, niin liikkua olemme tietysti ehtineet, eihän muuten jaksaisi yhtään mitään. Laskettelurinteessä kukin menee omalla vauhdillaan ja 1-vuotiaan kanssa olemme tyytyneet vielä tänä talvena pulkkaan. 3-vuotias selviää itsekseen jo nappihissistäkin, mikä helpottaa hommaa kummasti. Pulkkamäki on sellainen koko perheen suosikki aina, kun lunta on. Itse olen siinä saanut hyviä treenejäkin aikaiseksi, kun aina juoksee & vetää pulkan ylös ja kiitää sitten neidin/neitien kanssa alas. Hiki tulee ja suihku kutsuu ulkoilun jälkeen!

Tässä yhtenä upeana talvipäivänä painelimme, rauhallista tahtia kylläkin, 1- ja 3-vuotiaiden kanssa potkukelkoilla kauniita, lumisia ulkoiluteitä pitkin. Pienempi istui kyydissä ja isompi potki omaa kelkkaansa. Kokonaismatkaksi tuli kuusi kilometriä, eikä tuo edes isompaa neitiä pahemmin kirpaissut. Hyvin maistui molemmille päiväunet ja iltapäivästä käytiin vielä luistelemassa ja hiihtämässä - Etelä- Suomen talvessa on taottava, kun rauta on kuumaa ;)






Huippua vuotta 2017 kaikille!
Puss, Anna =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti